Next Level Online-Coaching

Een nieuwe, resultaatgerichte benadering van gezondheid en fitness.

Bij Infinit Health staat jouw gezondheid op nummer één. Via ons Online Coaching platform nemen wij zorg over al jouw gezondheid-markers. Dagelijks zal jij worden begeleid om deze gezondheid-markers te optimaliseren.

In ons 100-daagse programma zal jij een transformatie ondergaan die jou leven zal doen veranderen. Na deze 100 dagen zal jij worden begeleid jouw resultaat te behouden met een methodiek die jij bij jou past!

Infinit Health is gebasseerd op de vier pijlers van integrated health, namelijk Training, Lifestyle, Nutrition en Community

Training

Naar de sportschool gaan zonder duidelijk plan of zonder idee van hoe een trainingsprogramma goed uit te voeren is natuurlijk vragen om problemen. Onze uitgebreide bewegingsanalyse, ons gepersonaliseerde trainingsprogramma en onze aandacht voor detail bij het uitvoeren van oefeningen zijn allemaal bedoeld om je beter te laten bewegen, functioneren en presteren. Misschien zal het zelfs helpen met die afgeronde schouders en zeurende rugpijn die je al jaren achtervolgt.

Lifestyle & Mindset

Naast training en voeding kijken we naar levensstijlfactoren zoals slaap, stress, spijsvertering en energieniveaus. En tegelijkertijd gaan we duurzame gewoonten en een ijzersterke winnaarsmentaliteit opbouwen.

Nutrition

Het beste dieet is het dieet dat je het langst vol kunt houden. 80% van de mensen die gewicht verliezen, komen binnen een jaar datzelfde (of meer!) weer aan. Onze methode is gebaseerd op bewustzijn, mindfulness en permanente educatie. We richten ons niet alleen om je te helpen gewicht te verliezen, maar ook om ervoor te zorgen dat het er af blijft!

Community

De laatste sleutel tot succes op de lange termijn is het hebben van een ondersteuningssysteem. Een work-out community biedt een krachtige combinatie van ondersteuning, verantwoordelijkheid, motivatie en, in sommige gevallen, gezonde concurrentie. We organiseren tweewekelijkse evenementen rond een van de 4 pijlers van geïntegreerde gezondheid voor onze leden van de Infinit Health Family.

Ga jij de uitdaging aan?

0
Zoveel mensen zijn je al voorgegaan